De wereld vergaat en ik neem mee...


Sinds de serie the Walking dead - en soortgelijke boeken en films in zijn algemeenheid - zijn dystopische scenario's helemaal in. Met wie maak je de meeste kans om te overleven mocht er een dodelijke epidemie uitbreken en de aardbol is vergeven van zombies?
Ontmoet de mannen - en een stoere vrouw - uit the Walking dead!

# Daryl:
Begonnen als onbetrouwbare en humeurige redneck, is hij uitgegroeid tot een van de populairste mannen op het witte doek. Wat maakt hem zo bijzonder?
- Zijn kruisboog! Kruisbogen zijn gewoon cool en niet afhankelijk van de technologie mocht de wereld naar de filistijnen gaan. Zie ook Catniss Everdeen uit de Hongerspelen.
- Hij redt een baby terwijl die werd omgeven door zombies.
- Hij was de enige die toen iedereen Sophia opgaf, door ging met zoeken
- Klassiek geval ruwe bolster, blanke pit. Oftewel, hij is een verborgen good guy met een bad ass uitstraling.
- Hij is loyal to the bone. Zelfs wanneer een zeker persoon - zijn redneck broer - dat niet verdient.


#  Rick:
- Ok, een beetje een open deur. Hij heeft niet voor niets de hoofdrol. Hij heeft absoluut leiderskwaliteiten en heeft de training aangezien hij een sheriff was en dat is wel zo handig.
- Maar... hij heeft moeite met keuzes te maken wanneer hij moet kiezen tussen wat moreel verantwoord is en wat nodig is om te overleven. En hey, we zitten wel ff in een wereld vol zombies en soms moet je dan nu eenmaal wat minder leuke keuzes maken. Toegegeven, hij is aan het eind van seizoen 3 veel harder dan in het begin. In het begin zou hij nooit een vreemde die hem smeekte om hulp in de steek hebben gelaten. Door schade en schande leert men dus ook bij Rick zit er vooruitgang in.# Shane:
- De kwal die over lijken gaat voor degenen van wie hij houdt. Het is echter egoïstische liefde, want hij is alleen bereid om iets voor een ander te doen als hij er zelf ook beter van wordt.
- Hij is wel de ultieme surviver. Als hij niet de pech had gehad om iets te beginnen met de vrouw van zijn beste vriend - een vriend die weer opdook - leefde hij nu nog. Hij had de Governor bovendien meteen herkend voor wat ie is en afgemaakt en zo een hoop leed voorkomen.
- Aan de andere kant... hij heeft wel van die krankzinnige ogen...


# Glenn:
- Hij is snel, slim, leuk en ook een echte survivor.
- Heeft een groot hart. Zelfs met gevaar voor eigen leven heeft hij toen Rick gered terwijl die werd bedolven onder de zombies. 
- Hij heeft nog steeds iets onschuldigs, een zekere vriendelijkheid dat ondanks al de ellende die hij meemaakt toch bij hem blijft.


# Michonne:
- Stoere chick. Helemaal mijn soort personage. Ze heeft Andrea maanden lang levend gehouden terwijl Andrea gewond en zwak was.
- Ze is alleen zo gesloten en laat weinig over zich los. Hopelijk leren we haar in seizoen 4 beter kennen.
- Samurai zwaard.
- Had ik de samurai zwaard al genoemd?Mijn keus wanneer ik wil overleven in een apocalyps? Darly!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten