16 juli 2013; Amber arrriveert!

Vandaag is een dag om nooit meer te vergeten, namelijk de dag dat ik eindelijk mijn boek, mijn 'kindje', in mijn handen kon houden. Amber heeft een lange weg afgelegd. Van een handgeschreven kladblaadje, tot een elektronisch manuscript, en nu dan eindelijk de papieren versie. Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk aan. Enkele jaren geleden liep ik rond met het idee dat ik (ooit) een boek wilde schrijven. Allerlei ideeen kwamen in mij op, even veel idee├źn sneuvelden weer, maar nu is dan eindelijk het eindproduct werkelijk daar. 

Deze week gaan de eerste recensie-exemplaren de deur uit naar geïnteresseerde boekenbloggers (jullie weten wie jullie zijn) en dan is het afwachten hoe de wereld Amber zal ontvangen.

Moge jullie evenveel genieten van het lezen als ik deed van het schrijven...

Je kunt Amber aanschaffen via mijn blog of via Zilverspoor en de bekende boekenwinkels.

De dryade Amber O’Neill is door haar unieke maar gevaarlijke gave een buitenbeentje binnen een verborgen bovennatuurlijke gemeenschap in een Engels stadje. Als door een fusie tussen de lokale scholen rivaliserende rassen, zoals draken en dryaden, gedwongen worden hun dagen deels gemeenschappelijk door te brengen, ontaardt er een strijd rond Amber.


Wanneer zij voor het eerst in aanraking komt met haar gezworen vijand, een drakenjong, krijgt ze een schokkend visioen. Hoe ver kan ze deze draak vertrouwen, en zal hij haar helpen of haar ondergang betekenen?

Want wie met vuur speelt...

4 opmerkingen:

  1. WAUW!!! Heel erg gefeliciteerd! Wat ontzettend cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat! Wat gaaf je eigen boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd Hati! Ben heel erg benieuwd naar je boek!

    BeantwoordenVerwijderen