Zondag shopping spree! #shoes #jeans

Zo, dat is weer eens wat anders dan boeken. Ik heb 2 grote liefdes wanneer het op winkelen aankomt; boeken en schoenen. Deze week kreeg ik deze rode leren beauties binnen via Asos.com (mn favo webshop!). 

Was ik daarmee klaar? Noper. Ik ging naar de Media Markt (om een e-reader te kopen, handig voor vakanties) zoals iedere andere arme ziel die gebruik wilde maken van de BTW vrije actie dit weekend. Ik heb van alles gekocht, behalve waar ik voor ben gaan winkelen :) Heb jij dat ook weleens?

Anywayz, kijk vrolijk mee naar mijn lovely shopping spree. Ik heb in Utrecht ook eindelijk 'mijn' Ici Paris gevonden, dus ik ben weer helemaal gelukkig. Ook daar hadden ze namelijk een actie, 20 % korting op gezichtcreme.

Ok, eerst mijn nieuwe liefdes van Seychelles. De schoenen kwamen inclusief dust bag waar ik gelijk gebruik van heb gemaakt.
Toen was het tijd om nieuwe spijkerbroeken te halen. Hebben jullie ook al gemerkt dat er eigenlijk niks anders dan skinny jeans te verkrijgen is? Best vervelend. Ik mis de tijd van de boot cut flare eigenlijk wel. De laatste keer dat ik een simpele zwarte spijkerbroek heb gehaald was dat bij H & M. Never again! De broek is gewoon gescheurd! (op mijn werk). Erg vervelend. Ik hou het maar bij mijn standaard Diesel en Mango.En last but not least, Estee Lauder. Zoals ik al zei heb ik eindelijk mijn Ici Paris ontdekt en aangezien ze er een actie hadden voor gezichtscrèmes (ik wacht altijd acties af want ik heb te vaak meegemaakt dat er net een aanbieding begon nadat ik iets gekocht had) heb ik maar gelijk mijn set aangeschaft. Ik kreeg er uiteraard wat proefmonstertjes bij (waaronder een lipgloss van Shiseido) en daarnaast ook een mascara van Sensai. Ik had al eerder van het merk gehoord, maar ik moet toegeven dat ik er verder niks van wist. Kennelijk smelt het vanzelf weg bij 38 graden of iets dergelijks, dus eens zien.


Ondanks de actie eindigde ik er toch mee dat ik ca. 200 euro kwijt was bij Ici Paris. Hoe krijg ik dat toch voor elkaar?

1 opmerking:

  1. Da's inderdaad nog best veel geld voor een actie. Die boots zijn echt ge-wel-dig!

    BeantwoordenVerwijderen